Wat is er allemaal op camping

Op de camping is plaats voor 50 caravans, campers en/of tenten. Tevens staan er voor de verhuur 2 stacaravans, 2 chalets en 1 tourcaravan, die allemaal compleet zijn ingericht, klaar voor u.


Daarnaast hebben wij in de verhuur : 3 compleet ingerichte appartementen (2 x 4 persoons en 1 x 2 persoons) zie Appartementen, 2 Chalets, 2 Stacaravans en 1 Luxe Toercaravan.

Het terrein, dat 16.500 m2 groot is, is verdeeld over vijf velden.

-Veld A: klein, intiem veld, bevindt zich bij de kantine;

- Op de velden B en D zijn speeltoestellen, zandbak met speelgoed aanwezig

- Veld C: rustig veld;

- Veld E: veld met 10 comfortplaatsen, 16 ampère, verzorgingszuil naast de plaats, nieuw sanitairgebouw uitsluiten voor dit veld.

Alle plaatsen zijn ruim opgezet, voorzien van elektra (6 amp. op de velden A, B, C en D en 16 amp. op het E-veld). kabel tv aansluiting en iedereen heeft de mogelijkheid tot draadloze internetverbinding op de plek. WiFi is gratis.

Wij bezitten het diploma EHBO ( incl. reanimatie) en BHV en hebben bij de kantine een AED hangen. Laten wij hopen dat het nooit nodig zal zijn om dit apparaat te gebruiken. Toch voor u een geruststellende gedachte in geval dat er zich iets met u of uw kinderen mocht voordoen.

Voor de indeling van de camping zie plattegrond.

Het goed onderhouden verwarmde luxe toiletgebouw , voor de velden A t/m D, bevat een apart heren en dames gedeelte met daarin:

  • 6 toiletten
  • 1 gezinsdouche en 3 douches (allen met thermostaat kranen)
  • 4 afsluitbare wascabines
  • 1 open wascabine
  • chemisch toilet
  • afwasgelegenheid - warm water gratis

Op het E-veld zijn 10 comfortplaatsen. Deze hebben een verzorgingszuil bij de caravan/camper/tent en 16 ampère stroom. Het nieuwe sanitairgebouw heeft een wascabine, 2 toiletten en 2 badkamers waarvan 1 is ingericht voor minder valide (verhoogd toilet, douchestoel en beugels). Afwasplaats en stortplaats chemisch toilet nabij het veld.


Voor SENIOREN zijn de velden C en E uiterst geschikt. Er zijn geen speeltoestellen. Hier is het heerlijk rustig vertoeven ook in zowel het voorjaar als het najaar. In de kantine liggen volop fiets- en wandelkaarten die u kunt gebruiken. Bij ons voor de camping langs lopen al enkele fietsroutes. Ook kunt u bij ons uw elektrische fietsen opladen ( ION oplaadpunt ). Gelukkig is het hier nog een plat maar met een zeer afwisselend landschap. Iedereen kan hier prima fietsen. Enkele wandelroutes zijn vanuit het naastliggende bos te bewandelen. Ook kunt u vanaf uw plek internetten met thuis of lekker via de kabel tv naar uw geliefde programma kijken. Aangenamer kunnen wij uw vakantie niet maken.

activiteiten

Wekelijks is er een wisselend programma met activiteiten die uiteenlopen van spelletjesavonden, muziekavonden, fietstochten tot een themafeest of eetfestijn. Op de camping bevindt zich een jeu de boulesbaan, een terrein voor boerengolf, een skelterbaan en is er een route en materiaal met spelregels voor "Klootschieten".


Voor de KLEINTJES (tot ca. 10 jaar) zijn er in het hoogseizoen diverse leuke activiteiten.
Op veld B staan o.a. een speelbrug met glijbaan, een toren met schommel en glijbaan, een tuimelrek, een grote zandbak.
Op veld D hebben wij een schommel en een grote zandbank.

Ook zijn er op beide velden veel fietsjes en een grote trampoline. Verder hebben wij van Berg skelters, steppen en driewielers staan. Dus eigenlijk hoeft u geen speelgoed mee te nemen.
Met mooi weer zetten we voor de kleintjes een zwembadje neer, waarin zij lekker kunnen poedelen en spetteren. Bij slecht weer hebben wij voor hen een ruimte waar zij kunnen kleuren, spelen, t.v. kijken en soms op een groot scherm een film bekijken.

In de chalets zijn huisdieren toegestaan.
Op onze camping worden beperkt tandem-assers toegelaten (graag van tevoren overleggen).

Omdat wij een recreatieve uitstraling beogen worden seizoenarbeiders niet toegelaten.