Wat is er allemaal op camping

Op de camping is plaats voor 42 caravans en/of tenten. Tevens staan er voor de verhuur 1 stacaravan en 2 chalets, die allemaal compleet zijn ingericht, klaar voor u.

Daarnaast hebben wij 3 compleet ingerichte appartementen (2 x 4 persoons en 1 x 2 persoons) in de verhuur. Zie Appartementen.

Het terrein dat 16.500 m2 groot is, is verdeeld over vier velden, twee velden voor gezinnen (B en D) en twee velden (A en C) voor senioren. Alle plaatsen zijn ruim opgezet, voorzien van elektra (6 amp.), kabel tv aansluiting en iedereen heeft de mogelijkheid tot draadloze internetverbinding op de plek. Zo kunt u dus op uw eigen plaats contact houden met het thuisfront.

Het hele seizoen kunt u bij ons lekkere warme broodjes bestellen voor een heerlijk ontbijt.

Wij bezitten het diploma EHBO ( incl. reanimatie ) en BHV en hebben bij de receptie een AED hangen. Laten wij hopen dat het nooit nodig zal zijn om dit apparaat te gebruiken. Toch voor u een geruststellende gedachte in geval dat er zich iets met u of uw kinderen mocht voordoen.

Voor indeling van de camping zie plattegrond.

Het goed onderhouden verwarmde luxe toiletgebouw bevat een apart heren en dames gedeelte met daarin:

  • 6 toiletten
  • 1 gezinsdouche en 3 douches (allen met thermostaat kranen)
  • 4 afsluitbare wascabines
  • 1 open wascabine
  • chemisch toilet
  • afwasgelegenheid - warm water gratis


Voor onze SENIOREN hebben wij twee veldjes, n.l. A en C waar geen speeltoestellen staan. Hier is het heerlijk rustig vertoeven in zowel het voorjaar als het najaar. In de kantine liggen volop fiets en wandelkaarten die u kunt gebruiken. Bij ons voor de camping langs lopen al enkele fietsroutes. Ook kunt u bij ons uw elektrische fietsen opladen ( ION oplaadpunt ). Gelukkig is het hier nog een plat maar met een zeer afwisselend landschap. Iedereen kan hier prima fietsen. Enkele wandelroutes zijn vanuit het naastliggende bos te bewandelen. Daarnaast ieder ochtend een lekker ontbijtje met warme pistoletjes en croissants. Ook kunt u vanaf uw plek internetten met thuis of lekker via de kabel tv naar uw geliefde programma kijken. Aangenamer kunnen wij uw vakantie niet maken.

Voor de KLEINTJES (tot ca. 10 jaar) zijn er in de bouwvakvakantie op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend diverse leuke activiteiten.
Tevens hebben wij op veld B o.a. een speelbrug met glijbaan, een toren met schommel en glijbaan, een tuimelrek, een grote zandbak.
Op veld D hebben wij een schommel en een grote zandbank.

Ook zijn er op beide velden veel fietsjes en een grote trampoline. Verder hebben wij van Berg skelters, steppen en driewielers staan. Dus eigenlijk hoeft u geen speelgoed mee te nemen.
Met mooi weer zetten we voor de kleintjes een zwembadje neer, waarin zij lekker kunnen poedelen en spetteren. Bij slecht weer hebben wij voor hen een ruimte waar zij kunnen kleuren, spelen, t.v. kijken en soms op een groot scherm een film bekijken.

In de verhuurobjecten zijn huisdieren toegestaan.
Op onze camping worden geen tandemassers en seizoenarbeiders toegelaten.