Wat is er allemaal op camping

Op de camping zijn 50 plaatsen voor caravans, campers of tenten. Tevens hebben wij in de verhuur 2 stacaravans, 2 (houten) chalets en 1 toercaravan, die allemaal compleet zijn ingericht, klaar voor u.

Daarnaast hebben wij in de verhuur : 3 compleet ingerichte appartementen (2 x 4 persoons en 1 x 2 persoons) zie Appartementen,

Het terrein, dat 16.500 m2 groot is, is verdeeld over vijf velden.

-Veld A: Een klein, intiem veld, dat zich naast de kantine bevindt;

- Velden B en D zijn met speeltoestellen en zandbakken gericht op gezinnen met kinderen.

- Veld C: Dit is een rustig veld waar ook de chalets, 1 stacaravan en de eenvoudige privé sanitair staan;

- Veld E: Dit is het comfortveld. Het bestaat uit 11 comfortplaatsen. Alle plaatsen hebben een verzorgingszuil (water en afvoer) naast de plaats en hebben 16 ampère. Het luxe sanitair gebouw is uitsluitend voor dit veld. Op dit veld boeken wij geen gezinnen met kinderen. Natuurlijk mag een kleinkind, in overleg, best wel eens een nachtje komen logeren.

Alle plaatsen zijn ruim opgezet, voorzien van elektra (6 amp. op de velden A, B, C en D en 16 amp. op het E-veld), tv aansluiting geschikt voor de digitale TV en iedereen heeft de mogelijkheid tot draadloze internetverbinding. WiFi is gratis.

Wij zijn in het bezit van een BHV certificaat en bij onze binnenruimte met overdekt terras "De Kemerade" hangt een grote verbandtrommel. Laten wij hopen dat het nooit nodig zal zijn om deze te gebruiken. Toch voor u een geruststellende gedachte in geval dat er zich iets met u of uw kinderen mocht voordoen.

Voor de indeling van de camping zie plattegrond.

Het goed onderhouden verwarmde luxe toiletgebouw , voor de velden A t/m D, bevat een apart heren en dames gedeelte met daarin:

  • 5 toiletten en 1 urinoir
  • 1 gezinsdouche en 3 douches (allen met thermostaat kranen)
  • 4 afsluitbare wascabines
  • 1 open wascabine
  • chemisch toilet
  • afwasgelegenheid - warm water gratis


Voor SENIOREN zijn de velden C en E uiterst geschikt. Er zijn geen speeltoestellen. Hier is het heerlijk rustig vertoeven. Bij het overdekte terras "De Kemerade" liggen volop fiets- en wandelkaarten die u kunt gebruiken. Voor de camping langs lopen al enkele fietsroutes. We bevinden ons hier in een omgeving met een zeer afwisselend landschap. Doordat in dit stukje Limburg nog geen heuvels zijn is het voor iedereen prima fietsen. Enkele wandelroutes zijn vanuit het naastliggende bos te bewandelen.

Activiteiten

Wekelijks is er een wisselend programma met activiteiten die uiteenlopen van spelletjesavonden, muziekavonden, fietstochten tot een themafeest of eetfestijn. Op de camping bevindt zich een jeu de boulesbaan.

Voor de kinderen (tot ca. 10 jaar) zijn er in de bouwvak diverse leuke activiteiten.

Op veld B staan o.a. een speelbrug met glijbaan, een toren met schommel en glijbaan, een tuimelrek, een grote zandbak en een trampoline. Op veld D hebben wij een schommel en een grote zandbank.

Verder hebben wij van Berg skelters, steppen en driewielers en fietsjes staan. Dus eigenlijk hoeft u geen speelgoed mee te nemen. Met mooi weer zetten we voor de kinderen een zwembadje neer, waarin zij lekker kunnen poedelen en spetteren. Bij slecht weer hebben wij voor hen een plekje waar zij kunnen kleuren, knutselen, spelletjes doen en soms op een groot scherm een film bekijken.

In de houten chalets zijn huisdieren toegestaan.
Op onze camping worden beperkt tandem-assers toegelaten (graag van tevoren overleggen).

Omdat wij een recreatieve uitstraling beogen worden seizoenarbeiders en alleen reizende jongeren onder 20 jaar niet toegelaten.