Verhuurobjecten

Heeft u geen tent of caravan? Twee compleet ingerichte stacaravans (4 persoons), twee houten chalets (2-4 persoons) en een luxe 4-persoons toercaravan, compleet ingericht met grote voortent en eigen terras staan voor u klaar.

Alle verhuurobjecten zijn voorzien van een kookgelegenheid met koel en/of vriescombinatie, koffiezetapparaat of senseo, waterkoker, pannen, servies en bestek.

Stacaravan - "De Karekiet"| 4 personen

Deze caravan is, door de aanwezigheid van twee badkamers, bij uitstek geschikt voor stellen die samen een huurobject willen delen. De masterbedroom heeft een badkamer/toilet en suite. De andere slaapkamer heeft twee losse éénpersoonsbedden. De tweede badkamer met douche, toilet, wastafel is daarnaast gelegen. Er is een ruime living. De caravan staat op een ruime, omheinde plaats.

Stacaravan - "Bosuil"| 4 personen

De caravan heeft twee slaapkamers. De masterbedroom heeft een walking-closet. De andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Er is een badkamer met toilet. Er is een ruime living en een luxe eetkeuken . De caravan staat op een ruime, omheinde plaats met een mooi terras, hierop kijkt u uit over het kinderspeelveld.

Toercaravan "Tjiftjaf"| 4 personen

Deze royale caravan heeft een kookgelegenheid, badkamer met douche en wc, welke is aangesloten op het riool (dus geen cassettes). De caravan biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Een vast tweepersoonsbed, een stapelbed en een rondzit welke omgebouwd kan worden tot tweepersoons slaapbank. De ruime voortent is voorzien van een tafel en stoelen.

Deze caravan is in het hoogseizoen per week, van zaterdag tot zaterdag, te huren.

Chalet Huismus| 2 personen

Deze houten chalet heeft een open keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed en een extra kamertje voor kleding of eventueel extra slaapruimte (in overleg). Verder is het chalet compleet ingericht. U kunt gebruik maken van een privé sanitair naast het chalet.

Chalet Pimpelmees| 4 personen

Deze houten chalet heeft een open keuken, twee slaapkamers (een kamer met tweepersoonsbed en één kamer met stapelbed). Verder is het chalet compleet ingericht. U kunt gebruik maken van een privé sanitair naast het chalet.

Eventueel is er op aanvraag mogelijk om bij ons een appartement te huren.

In onze verhuurobjecten worden geen seizoenarbeiders en alleen reizende jongeren (onder 20 jaar) toegelaten.