Onze Camping

Wij richten ons vooral op senioren die voor hun rust komen en jonge gezinnen. Op de camping is plaats voor 52 caravans, campers en/of tenten, verdeeld over vijf velden, waardoor we iedereen het naar de zin kunnen maken

Het terrein, dat 16.500 m2 groot is, is verdeeld over vijf velden:

- Veld A is een klein, intiem veld, dat zich naast onze Herberg "De Kemenade" bevindt;

- Velden B en D zijn velden met speeltoestellen en zandbakken gericht op gezinnen met kinderen;

- Veld C is een rustig veld waar ook de houten chalets, 1 stacaravan en de eenvoudige privé sanitair staan;

- Veld E is het comfortveld. Het bestaat uit 11 comfortplaatsen. Alle plaatsen hebben een verzorgingszuil (water en afvoer) naast de plaats en hebben 16 ampère. Het luxe sanitair gebouw is uitsluitend voor dit veld. Op dit veld boeken wij geen gezinnen met kinderen. Natuurlijk mag een kleinkind, in overleg, best wel eens een nachtje komen logeren.

Voor de indeling van de camping zie plattegrond.

De plaatsen zijn ruim, gemiddeld 9 meter breed en circa 80 tot 120m² groot, en voorzien van 6 ampère of 16 ampère bij de comfortplaatsen en tv-aansluiting geschikt voor een digitale TV. Op de gehele camping is er gratis draadloos internet.

Er zijn uitstekende (verwarmde) sanitaire voorzieningen. Het goed onderhouden verwarmde luxe toiletgebouw, voor de velden A t/m D, bevat een apart heren en dames gedeelte met daarin:

  • 5 toiletten en 1 urinoir
  • 1 gezinsdouche en 3 douches (allen met thermostaat kranen)
  • 4 afsluitbare wascabines
  • 1 open wascabine
  • chemisch toilet
  • afwasgelegenheid - warm water gratis

PRIVE SANITAIR

Wij beschikken over 3 plaatsen met een privé sanitair (D-veld) en 2 sanitair units (op het C-veld) die los gehuurd kunnen worden, niet gebonden aan uw plaats.

Op onze camping worden beperkt tandemassers toegelaten (graag van tevoren overleggen) en worden seizoenarbeiders en alleen reizende jongeren (onder de 20 jaar) niet toegelaten.